مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش

سلام وقت بخیر
چندتا سوال داشتم و راهنمایی میخواستم ممنون میشم پاسخ بدید
1_در نامه پزشکی قانونی نوشته شده شکستگی کشکک زانو بهمراه خونریزی داخل مفصل زانو 6 درصد ارش.
سوالی که دارم آیا هردو مورد 6 درصد میباشد یا شکستگی کشکک جداگانه 8 درصد دیه دارد و ارش 6درصد برای خونریزی است؟
و آیا کارگذاری ابزار در زانو (2پیچ) ارش آسیب نسوج نرم دارد؟ و در نظر گرفته نشده‌!
2_خرد شدگی استخوان بازو راست بهمراه آسیب شدید عصب رادیال و آسیب نسوج نرم دیه و ارش برای بازو و آرنج در نظر گرفته شده. 10 ماه بعد عمل تاندون ترنسفر انجام داد شده (روی ساعد دست) در جهت بهبود، آیا بعلت جرح پوست و آسیب دیدن بافت ساعد دست خود ارش آسیب نسوج نرم دارد؟ علاوه بر آسیب نسوج نرم بازو!
3_آسیب شدید عصب سیاتیک پا 3 درصد ارش دارد؟
4_ با وجود اینکه پلاتین ها هنوز در بدن باقی است آیا درآوردن آن ارش جداگانه ای دارد؟
5_آیا کبودی حاصل از ضربه که دچار شکستگی شده است در آسیب نسوج نرم محاسبه میشود یا دیه جداگانه دارد؟

با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر دو 6 درصد با این وجود به نظریه اعتراض کنید