مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

با سلام
خواهر بنده یک سال پیش عقد کرده و به نامزدش گفت که داروی مغز و اعصاب مصرف میکنه اما اسم بیماری رو بهش نگفته بود، پسره هم به خانواده اش نگفت، بعد سه ماه خانواده پسره متوجه شدند اما اقدامی نکردن، بعد هشت ماه بین خواهرم و نامزدش اختلاف ایجاد شد و خواهرم مهریه اش رو به اجرا گذاشته حالا پسره رفته تقاضای فسخ نکاح داده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام فوری است و اگر کسی که حق فسخ دارد پس از اطلاع از علت فسخ نکاح را فسخ نکند خیار او ساقط می شود به شرط اینکه علم به حق فسخ و فوریت ان داشته باشد ضمنا اگر خواهر شما باکره بوده و نزدیکی با شوهرش نداشته و اگر نکاح فسخ شود حق مهر ندارد ولی اگر نزدیکی داشته اند فسخ نکاح تاثیری بر مهریه نخواهد داشت و قابل مطالبه می باشد موفق باشید