مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول سرمایه گذاری شده

سلام وقت بخیر... یک سایت اینترنتی با عنوان سرمایه گذاری و پرداخت مشارکت به سرمایه گذاران هست که اقدام به دریافت پول از سرمایه گذار میکنه و ماه به ماه سود رو پرداخت میکنن من یک سال هست پول به حساب این شرکت سرمایه گذاری کردم پول را از طریق فیش واریزی به حساب رییس شرکت واریز کردم ولی چند ماهی هست نه سود پرداخت میکنند و نه اصل پول را! لازم به ذکر هست قراردادی نوشته نشده است و همه اعضا باید از طریق فیش بانکی واریز کنند و بعد با رمز عبور و نام کاربری داخل پنل کاربری بشوند و پنل مشارکت فعال خواهد شد این سایت در گیلان آستانه اشرفیه شرکت فیزیکی دارند دارای کانال تلگرام و دارای سه شماره حساب متعلق به رئیس شرکت به نام (س.پ.ق) حال باید چگونه اصل پول خود را پس بگیرم و با چه عنوانی شکایت کنم...سپاس

پاسخ ها :

عدم پرداخت پول سرمایه گذاری شده استرداد پول برای سرمایه گذاری پرداخت پول برای سرمایه گذاری استرداد وجه