مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال صغیر

سلام
ما چهار برادر و چهار خواهر هستیم پدرمان در سال 50 فوت کرده بعلت اختلاف بین برادرنم که با 2 از مادر ناتنی هستیم برادر تنی مان درگیر در نهایت روستا را ترک نموده و از مادر و ما مراقبت کرده گویا برادرمان ماک های پدرمان را فروخته به همان 2 برادرمان و آنهم شاهد دارد که اصلا پول نگرفته است
به علت درگیری لفظی با 2 برادر ناتنی مان مجبور هستیم درخواست تقسیم ماترک بدهیم
در زمان تحویل زمین ها ما صغیر بودیم چگونه باید شکایت کنیم اگه زمین ها برگشتن برادرمان که ما را بزرگ کرده و قسم میخورد که پولی از بابت فروش زمین ها نگرفته ام اگه خدای نکرده نتوانست ثابت کند پولی که بابت زمین تعیین شده را به چه شراطی خواهد پرداخت منظورم به نرخ تورم یا به نرخ زمین ها البته جریان مال 50 سال پیشه ممنون راهنمایی کنید تا مشکلی برای برادرمان که حق پدری کرده پیش نیاد

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر زمان فوت پدر شما صغیر بودید ارث شما کنار گذاشته شودو برای قیم برای شما گرفته میشد و حتی برای خرج کرد پول از دادستانی یا امور سرپرستی اجازه گرفته میشد الان سما می توانید مدعی نگرفتن ارث خود شوید و حق خود را مطالبه کنید