مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام یکی از همکاران اتومبیلم را به امانت می گیرد و پس از گذشت 24 ساعت اول می گوید ماشین تسمه تایم پاره کرده گذاشتم تعمیرگاه و سپس بعد از 72 ساعت عنوان می کند که تصادف کرده است با توجه به اعتماد به ایشان از یک طرف و ماموریت شهرستان بنده از طرف دیگر باعث شد که نتوانم پیگیر امور اجرایی کارهای ماشین تصادفی خودم بشوم و البته با وعده ایشان مبنی بر پرداخت خسارت ماشین به نرخ روز مجاب به پذیرش قضیه تصادف شدم که منجر به انعقاد یک قرارداد بین بنده و نامبرده و یک شاهد از دیگر همکاران طی دو فقره چک به مبالغ هر کدام 500،000،000ریال شد . اما پیرو پیگیری های بنده مبنی بر نشان دادن مدارک و اسناد دال بر تصادف اتومبیل و خودداری ایشان ، مشخص گردید که اتومبیل صحیح و سالم در سطح شهر در حال تردد است . با روشن شدن موضوع و وساطت پدر ایشان ، مجددا فیمابین بنده و ایشان البته این دفعه با حضور سه شاهد یک صورتجلسه ای تنظیم مبنی بر استرداد خودرو و در صورت عدم استرداد در موعد مقرر ( ظرف یک هفته ) می بایست نسبت به پرداخت مبالغ چکها ظرف دو هفته اقدام نماید . که متاسفانه تا این لحظه هیچ گونه اقدامی صورت نپذیرفته است . و بنده هم درخواست تامین خواسته و درخواست اجرای چکها را داده ام و با توجه به جواب منفی بابت تامین خواسته از سوی بانکها و اداره ثبت اسناد و همچنین راهنمایی و رانندگی ، منتظر جوابیه دادگاه بابت درخواست اجرای چکها را دارم .
با عنایت به موارد مطروحه لطفا راهنمایی کنید نتیجه کار بنده به کجا ختم می گردد . آیا یا طرح شکایت کلاهبرداری می توانم به اتومبیل خود برسم و یا از طریق چکها مشکل من برطرف میشود.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سوالاتی در این بین مطرح است چنانچه مایل بودید تماس حاصل فرمایید