مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی محاسبه سهم از خانه ی موروثی که توسط یکی از برادران روی طبقه همکف سبک سازی غیر مجاز شده

با عرض سلام و تشکر از زحمات شما
ما هفت خواهر و برادر هستیم ، پس از فوت پدرم خانه ای قدیمی و یک طبقه از او به جا مانده که مادرم در آن زندگی می کند ، یکی از برادران پس از فوت پدر به اختیار خود روی آن خانه اقدام به سبک سازی غیر مجاز و سکونت در آن نموده، حال ما پس از ده سال تقاضای فروش خانه و دریافت سهم الارث خود را داریم ولی برادرم میگوید در صورت فروش باید ابتدا معادل قیمت اعیانی طبقه سبک سازه را به من پرداخت کنید و سپس مابقی را تقسیم کنیم
راه حل این مشکل چیست و در صورت فروش خانه با وضع موجود تقسیم ارث به چه صورت خواهد بود؟؟ به گفته ی مشاورین املاک چون خانه کلنگی است اگر سبک سازه فوقانی تخریب شود و به حالت اول برگردد تاثیرچندانی در قیمت فروش نخواهد داشت

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر بدون اجازه شما ساخته است، مبلغی به وی تعلق نمی گیرد در غیر اینصورت مستحق دریافت قیمت است