مشاوره حقوقی رایگان - اعسار برای مهریه

سلام خانمم درخواست مهریه کرده ولی اعسار هم درخواست کرده که استطاعت مالی ندارند ولی ایشان تمکن مالی دارند کار رسمی دولتی و ملکی که بنده به ایشان در زمان زندگی مشترک بخشیدم و حساب بانکی خوب که حقوقش به ان واریز میشود چگونه باید اثبات کنم ایشان تمکن مالی دارد ولی من مستنداتی ندارم تمام اسناد را با خود برده حتی شاهد هم هماهنگ کرده به دروغ شهادت بدهند چگونه ثابت کنم ایا قاضی پیگیری میکنند از بانک یا ثبت اسناد تا حقم ضایع نشود

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دلیل هزینه بالای دادرسی احتمال اثبات اعسار از هزینه دادرسی وجود دارد البته شما هم میتوانید با استناد به دارا بودن وی از ان جلوگیری کنید و شهود و اشاره به داریی ها میتواند کمک کند