مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حاضر نشدن در دادگاه واخوهی

با سلام. من طی پرونده ای با اتهام توهین به مقامات و مامورین که خودم اول به عنوانه شاکی به پایگاهه پلیس فتا مراجعه کردم، لذا برایه کم کاریه بسیار زیاد از سویه افسره پرونده ام باعثه یک بحث کوچک میان ما شده و همان را گزارش تهیه کرده و منو به دادگاه برده و بازداشت کردند. خلاصه بعد از شش ماه برایه من نوزده ضربه شلاق حکم بریدن از سویه شعبه 121 دادگاه کیفری دو. چون رای بنده غیابی بود و نیز من خودم شاکی بودم تقاضایه واخواهی کردم ولی بر اثر مشکلی نتونستم در دادگاهه واخواهی نیز شرکت کنم. حالا حکمی که برایه من اومده تبدیل شده به پنج ماه حبس تعزیری و 74ضربه شلاق!!!! حال از شما موکلین محترم سوال دارم که ایا در واخواهی میتواند حکم تشدید شود؟ و اینکه موجه بودنه نرفتن به جلسه دادگاه را تا چه زمانی میتوانیم ارائه دهیم ... ممنون میشم اگر زود جوابمو بدید چون کلا پنج روز برای تجدید نظر مهلت دارم. در پناه حق

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اعتراض نمایید چه بسا دادگاه تجدید نظر مجازات را تعلیق کرد.سوالی بود می توانید تماس بگیرید