مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن برای ازدواج

سلام. فردی با جعل عنوان و فریب کاری، از خواهرم خواستگاری کردن و در دوره ی آشنایی همه جا خودش رو همسر خواهرم معرفی کرده. (در محل کارش که منطقه نظامی هست و همه خواهرم رو میشناسن) حالا بعد از این مدت آشنایی، آقا کلاهبردار از آب در اومده و همه چیز رو به ما دروغ گفته بوده. آیا به خاطر این دروغ ها و بازی گرفتن احساسات خواهرم میتونیم ازش شکایت کنیم؟ آیا این که همه جا خودش رو همسر خواهر من معرفی کرده، هتک حرمت محسوب نمیشه؟ میتونیم بخاطر هتک حرمت ازش شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام
اگر خود را فرد مهمی معرفی می‌کرد ک دارای تحصیلات یا کار خوب یا..... است و دروغ بوده صیغه عقد موقت جاری شده بعنوان فریب در ازدواج شکایت کنید