مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه مالیاتی

با سلام. پرونده مربوط به دارایی باز دارم که مربوط به سال مالی 90 میشه. شرکتی به ثبت رسوندم سال 88 بعد از اون هم شرکت هیچ فعالیتی نداشته من هم خارج از کشور بودم. سال 93 که اومدم ایران متوجه شدم اظهارنامه ای جعل کردن و با امضا و مهر من فرستادن دارایی. حالا چند ساله درگیرم. هرچی اعلام می‌کنم این اظهارنامه مال شرکت نیست و ما هیچ فعالیت نداشتیم، اون ها جریمه و ارزش افزوده میفرستن. کلی بدهکار کردن ما رو میشه اطلاعات بفرستم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

به نظر بنده تامین دلیل برای اظهار نامه جعلی انجام دهید ویا مستقیما شکایت جعل مطرح کنید