مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام. من در دوران خدمتم به جرم رشوه یک شب بازداشت در دادسرای نظام و در نهایت با قید وثیقه آزاد شدم. بعد از اون به دو تومن جریمه محکوم شدم که بعد از اعتراض به یک میلیون و سیصد کاهش پیدا کرد. میخواستم بدونم الان میتونم ثبت شرکت خصوصی کنم و در آزمون نظام مهندسی شرکت کنم و پروانه نظام مهندسی بگیرم؟

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام چه سالی مرتکب بزه شدید ؟که ایا مشمول مرور زمان و رفع اثر شدید یا نه ؟میتوانید با مراجعه به اداره اگاهی سو پیشنه بگیرید