مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام.
ممنون از راهنماییتون و خسته نباشید.
بنده ملکی دارم که پایان تیر مهلت قرارداد به اتمام رسیده اما با این که به مستاجر در املاک از خرداد ماه اعلام کرده بودم که نیاز به ملک دارم اما با پررویی و وقاحت تمام اصلا به روی خودشون نیاوردن و با تهدید و تهمت نشستن تا همین امروز که دارم ازتون مشاوره میگیرم. بنده رفتم شکایت بابت خسارت، شامل خسارت دیرکرد عدم پرداخت کرایه و خساراتی که به خانه زدند. یک شکایت هم بابت تخلیه کردم که دستور تخلیه دادند بهم و گفتن پول بریزید به حساب دولت اما از واحد اجرا که پرسیدم گفتن به خاطر کرونا حکم اجرا نمیشه. منم ترسیدم پول بریزم. حالا سه تا سوال دارم:
یک : تا کی حکم تخلیه اجرا نمیشه؟
دو: من شنیدم پول رو به حساب دولت بریزیم کلی از پول از بین میره و پول دیگه ای غیر از پول رهن از مالک میگیرند که برنمیگرده، میخواستم بدونم این هزینه چقدره؟
سه: در شکایت خسارت، گفتن 80 درصد خسارت واریز کنید. اما من نمیدونم خسارت چقدره که 80 درصد واریز کنم؟ و اینکه خسارت عدم دیر کرد رو میدن واقع؟
چون شنیدم فقط به نفع مستاجر رای میدن.

پاسخ ها :

سیدمهدی سادات شیرازی

سیدمهدی سادات شیرازی :

1-حکم تخلیه حدود چند ماه است اجرا میشود 2-خسارت احتمالی حدود 20 درصد است نه 80 درصد و باید خودتون حدودی تعیین کنید تا در دادگاه کارشناس تعیین شود3-بله تمام خسارات و اجور معوقه پرداخت میشود