مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

سلام. اگر کسی اقرار کند رشوه دریافت کرده و شخص رشوه دهنده این ادعا را قبول نکند و نیز مدرکی هم محکمه پسند وجود نداشته باشه فقط و فقط اقرار ایشان که خودش نوشته باشد.
آیا شخص رشوه دهنده فرضی هم گرفتار میشود؟
جرم شخص رشوه گیرنده چه میشود با توجه به این که طرف مقابل نپذیرفته؟
و در کل این ماجرا دسیسه بوده توسط شخص رشوه گیرنده، ولی الان خودش به تخلفات اداری کشیده شده.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام رشوه گیرنده تحت تعقیب قرار خواهد گرفت