مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم مشاعی

با عرض سلام وخسته نباشید.
سه دانگ مرغداری شراکتی توسط شریکی به مبلغ 350 میلیون به شریک دیگر خود فروخته شده. خریدار طبق قولنامه سر موعد مقرر پول ها را پرداخت ننموده. فقط موعد اول از قرار پرداخت 60 میلیون تومن 50 میلیون آن را پرداخت نموده. با قولنامه خود آب و برق و گاز را به نام خود نموده است و در قولنامه قید شده بود که اگر به هر کدام از تعهدهای خود مبنی بر نریختن پول عمل نشود، قولنامه فسخ میشود. که در قولنامه کلمه منفسخ نوشته شده. الان فروشنده چه باید بکند؟ شکایت شده و رای به نفع فروشنده صادر شده ولی خریدار امتیاز برق و گاز را به نام خود کرده. ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد