مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر شیشه

سلام، خسته نباشید. تو رو خدا راهنماییم کنید. من با دوست داداشم که فردی متاهل است به شهرستان آمدیم. چون گفته بود میخواد یک وسیله ای به من بدهد تا به شخصی بدم و در مقابلش به من پول می دهد. من هم وقتی اون وسیله که نیم کیلو شیشه بود رو دادم، دستگیر شدم. به کمک رئیس مواد مخدر که متوجه شد من بی گناه هستم و 17 سال سن دارم، موفق به دستگیری اون فرد شدن و من رو همون روز بدون هیچ وثیقه ای آزاد کردن. طرف، اول گردن گرفت. اما الان خانواده پسره و پسره میگن که مال اون نیست و میخوان گردن من بندازن و هی زنگ میزنن میگن باید بری خودت پیش پلیس. خانواده من هم تازه متوجه شدن و برام مشکل سازه به خاطر درسم. به نظرتون من مجرم محسوب میشم و میتونه من رو هم زندان ببره؟ به نظرتون باید دادگاه برم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر . اگر نیاز به حضور شما باشه بازبرس براتون ابلاغیه میفرسته .