مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام یه نفر از من تقاضای دو کیلو تریاک برای عروسی کرد و چون من تو این کار نبودم گفتم باشه یه نفرو پیدا میکنم میگم برات بیاره بعد زنگ زدم براش آوردن از شانس بد ما همان لحظه که فروشنده با خریدار داشتن سر قیمت به توافق برسند مامورا ریختن اونا فرار کردن منو گرفتن و الان منو بعنوان واسطه معرفی کردن حالا حکم من چی میشه سابقه هم ندارم باتشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به دفاع و دلایل و گزارش مبارزه با مواد مخدر دارد ولی با این تفاسیری که شما گفتید معمولا : خرید، نگهداری، مخفی یا حمل تریاک و دیگر مواد ، بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس در بر دارد .