مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از شوهر متوفی

سلام، خسته نباشید. پدر بزرگ من یک سال پیش فوت کرده. همسر دومش روی وارث های پدربزرگم شکایت کرده و مهریه اش رو میخواد. پدربزرگ من فقط یک خانه دارد که خاله من هم در آن زندگی میکنه چون که مجرد هست. حالا ما میخواهیم یک مقداری به خانم بدیم تا خونه به بفروش نرسه. ولی خانم کلا جواب ما رو نمیده. حالا این خانوم میتونه خاله من رو از خونه بندازه بیرون و خونه رو توقیف کنه؟ یا میتونه حساب های وارث های پدربزرگم رو توقیف کنه؟ چند مدت طول میکشه که خونه توقیف بشه؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
مهریه از دیون ممتازه است و او میتواند ماترک متوفی را توقیف و مطالبه نماید .