مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و اجرت المثل شوهر فوت شده

خانمی 42 ساله هستم که شوهرم برج 6پارسال با 2فرزند پسرم فوت شدن من مهریه و اجرت المثلم رو گذاشتم اجرا و یک فرزند 10ساله م و پدر شوهرم جزء وراث هستن زنده هستن و چند روز پیش دادگاهی داشتیم قاضی پرونده رو بست میگه باید تقدم و تاخر ساعت دقیق متوفیا دقیق از پزشک قانونی بگیرید که همین کارم کردیم الان بردیم دادگاه میگن چون یکی از فرزندان زودتر از پدر فوت کردن و دیگری بعد پدر یکیشون وراث پدر میشن انحصار وراثت دوباره هم کردیم اما قاضی میگه دوباره دادخواست مهریه و اجرت المثل بدید چیکار کنیم پرونده مون دوباره به جریان بیفته چه دادخواستی بنویسیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دعاوی شما از متوفی باید به طرفیت وراث متوفی مطرح شود حال که وراث حین الفوت متوفی مشخص شده اند بعداز گواهی انحصاروزاثت می توانید دعاوی تان رامطرح کنید