مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط مامور نیرو انتظامی

با سلام. دیروز من هنگام سوار شدن به ماشین دوستی بلافاصله توسط نیروهای لباس شخصی نیروی انتظامی متوقف شده و ایشان اعلام کردند که مواد مخدره روانگردان مکشوفه‌ای از ما داشته و آلت مصرف در دست من بوده است و دوست من و صاحب ماشین را آزاد و من را دستگیر کردند. در درخواست من که مواد متعلق به من نیست و شخص هم همان جا اعلام نموده که متعلق به ایشان است، ترتیبی اثری نداده و ضمن لخت مادرزاد کردن من در خیابان، تنها من را به کلانتری انتقال دادند. در ادامه با توجه به درخواست من مبنی بر این که قرص‌ های اعصابم را با توجه به نسخه‌ی پزشک می‌بایست مصرف کنم، بی جواب ماند. تحت شرایط فشار چندین مرتبه از آن ها درخواست یک لیوان آب نموده و حتی درخواست کردم که با پزشک من صحبت کنند و نیاز من را دریابند، ابتدا یکی از مامورین چند بار به سینه‌ی بنده کوبیده و گلوی بنده را فشار داده و به دهانم کوبیدند، که یک دندان من شکست، در این شرایط مقداری هم پول بابت انتقال من به دادگاه درخواست شد که از طریق عابر بانک پرداخت کردم، فردا هنگام مراجعه جهت بازگویی ماجرا ابتدا کلی به من فحاشی شد و گفتند هیچ غلطی نمی‌کنی ما شهادت میدهیم که تو مشکل داشتی و کلی تهدید که تو را به زندان میندازیم و دست آخر تنها مبلغی که از من بابت به قول خودشان کرایه آژانس دریافت کرده بودند را پرداختند. اما آثار ضرب و جرح آن ها هنوز مشخص است. شاهد ‌ها خود مامورین انتظامی هستند که به واقع شاهدی ندارم. اما با توجه به این که تمام مدت در بازداشت بودم، آیا راهی برای شکایت دارم؟ به چه طریق؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
درصورتیکه دلیل داشته باشید میتوانید به دادسرای نظام شکایت کنید .