مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار

سلام
از سال 94 به مدت 3سال و 3ماه در یک مجموعه مشغول به کار بودم بیمه هم بودم کارفرما به دلیل تعویض نیرو اقدام به اخراج کرده اند یک بار قرارداد بستم سال 96 و نه قبل از سال 96 و نه بعد از سال 96 قرار داد نبستم ولی هر سال فرم تسویه امضا میکردیم بجز سال 96 فقط فرم تسویه عیدی رو امضا کردیم با توجه به اینکه جزو پرسنل مالی هستم سفته 20میلیون تومانی نزد کارفرما دارم میخواستم راهنمایی کنین که چه اقداماتی رو باید انجام بدم که از سفته ام سوء استفاده نشود و همچنین حق و حقوق که به اینجانب تعلق میگیرد چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام و احترام آیا بابت سفته مدرکی دارید که در دست کارفرما است؟

پرسشگر :

سلام نه

یک وکیل

اگر فقط عیدی سال 96 را دریافت کردید و هیچ وجهی به حساب شما واریز نشده و برگه تسویه حساب امضا نکردید مستحق دریافت حقوق و سایر مزایا مثل سنوات هستید.
در مورد سفته هم می‌توانید اظهارنامه به کارفرما بفرستید و بعد از پاسخ اظهارنامه جهت دریافت سفته اقدام کنید