مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی

سلام. ده سال به یکی از مناطق آموزش و پرورش تهران، تعهد دارم. که چهار سالش سپری شده، اکنون به خاطر بیماری مادرزادی کمرم که وارد شرایط جدیدی شده، قادر به رفت و آمد بین منزل و محل کار نیستم. آیا امکان انتقالی وجود داره؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام با ذرخواست به آموزش و پرورش منطقه و ارایه مدارک پزشکی و ارسال به کمیسیون تقاضای انتقالی نمایید