مشاوره حقوقی رایگان - تبصره: به مدارک تحصیلی بالاتر و یا پایین تر از مدارک مندرج در آگهی ترتیب اثر داده نخواهد شد

با سلام خدمت کارشناس عزیز . در مورد این تبصره دفترچه های استخدامی دستگاه های اجرایی برام سوال پیش اومده ، مثلا شغلی با مدرک تحصیلی <کاردانی الکترونیک > نیاز هست و بنده کاردانی الکترونیک دارم اما <کارشناسی برق قدرت > هم همینطور ، الآن اگر بنده با مدرک کاردانی خود ثبت نام کنم و اون رو بخوام ارائه بدم زمان ارائه مدرک اداره ی مورد نظر از جایی استعلام میگیره که من مدرک بالاتری دارم و آیا قبولی من لغو میشه ؟ ممنون .

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خیر لغو نمیشود ولی از امتیاز مدرک بالاتر نمیتوانید استفاده کنید