مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یک مالک در پرداخت

باسلام
یکی از مالکین سهمش از هزینه ای که برای مشاعات شده را پرداخت نمیکند و اظهار میکند چون از نظر خودش لازم نبوده انجام شود بخاطر همین قصد پرداخت ندارد (نصب دوربین مداربسته) . ایشون تا چند ماه دیگر قصد اجاره مجدد واحد مربوطه را دارد حالا یا تمدید اجاره با مستاجر فعلی یا مستاجر جدید. آیا در آن زمان مدیر مجموعه اهرم فشاری در دست دارد تا بتواند مطالبات مجموعه را از او بگیرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نصب دوربین بدون رضایت همه مالکین قانونی نیست حتی ایشان علاوه بر عدم پرداخت هزینه ها میتواند نسیبت به جمع اوری دوربین ها هم از طریق قانونی اقدام کند