مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مدار بسته در مشاعات

‎با سلام
‎هزینه نصب دوربین مدار بسته در پارکینگ مجتمعی به وسعت 5 هزار متر که مشاعات محسوب میشه و متراژ تمامی پارکینگ ها یکی هست و برای هر واحد مسکونی حداقل یک جای پارک هست را چگونه باید محاسبه کرد؟ آیا هزینه نصب باید به صورت مساوی بین تمام واحدها تقسیم شود یا بر حسب متراژ؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام شرکای ساختمان موظفند هزینه های مشترک را بپردازند و مبنای محاسبه بستگی به توافق آنان دارد که در این صورت طبق آن رفتار میشود اما اگر مالکین چنین توافقی نداشته باشند (حتی یک نفر) سهم هر یک از مالکان یا استفاده کنندگان (مثل مستأجر) از هزینه های مشترک آن قسمت که ارتباط به میزان مساحت اختصاصی و زیربنا ندارد مانند هزینه های مربوط به سرایدار، نگهبان،متصدی آسانسور، هزینه نگهداری تأسیسات (نه تعمیر آن) باغبان، تزئینات قسمتهای مشترک و . . . به طور مساوی بین مالکان یا استفاده کنندگان تقسیم میشود.