مشاوره حقوقی رایگان - بكارت

سلام
من چند ماه پيش با توافق خانواده ها با خواستگارم واسه اشنايى بيشتر صيغه كرديم، تو اون زمان من بكارتم رو از دست دادم ولى خونريزى نداشتم
الان برام مشكل پيش اومده
ميخوام بدونم ايا ميشه بدون مراجعه به پزشكى قانونى و حكم قاضى به مطب متخصص پزشكى قانونى مراجعه كنم و زمان حدودى ازاله بكارتم رو مشخص كنم؟ متخصص گواهى ميده؟
يا اصلا ميشه با اين شرايط پزشكى قانونى رفت و گواهى يا نامه اى براى تاريخ ازاله دريافت كرد؟
نميخوام شكايت كنم و دادگاه برم

پاسخ ها :

تاریخ ازاله بکارت ازاله بکارت در دوران نامزدی از بین رفتن پرده بکارت پرده بکارت