مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار نیروی شرکتی

با سلام
اینجانب از سال 95 به عنوان نیروی شرکتی در دانشگاه مشغول به کار بودم، اخیرا طی نامه ای به ناحق (که کلیه مستندات آن موجود است) دستور لغو قرارداد بنده را صادر کرده اند. آیا با شکایت به دیوان امکان بازگشت به کار وجود دارد؟

پاسخ ها :

بازگشت به کار نیروی شرکتی لغو قرارداد نیروی شرکتی شکایت به دیوان عدالت اداری برای بازگشت به کار بازگشت به کار لغو قرارداد دیوان عدالت اداری