مشاوره حقوقی رایگان - دریافت انتقالی نیروی شرکتی از تهران به شهرستان

با سلام
نیروی یک شرکت خدماتی تحت پوشش بانک ... هستم بعد از گذشت 18 سال خدمت در تهران حدود یکسال و نیم پیش درخواست انتقال از تهران به شهرستان را به بانک دادم ولی متاسفانه انگار یک نیروی شرکتی وجود خارجی ندارد و صدایش شنیده نمی شود خواهشمندم راهنمائی بفرمائید قانونی وجود دارد افرادی مثل بنده بتوانند از آن استفاده کنند. هرچند طی این سالها بر من ثابت شده که قانونی برای جلوگیری از استعمار این شرکتها وجود ندارد یا حداقل مجری برای اجرا

پاسخ ها :

انتقالی نیروی شرکتی از تهران به شهرستان انتقالی شغلی نیروی شرکتی انتقالی شغلی نیروی شرکتی قوانین انتقالی شغلی