مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام و عرض ادب

اگر پدری 50 سال پیش بصورت مکتوب استشهادی اموال خود را تقسیم کند و 3 فرزند پسر و 6 دختر داشته باشد که شوهر کرده باشند و در قید حیات اموال رو برای پسرا تقسیم و برای دخترا هم بنویسد که اگر شوهراشون آنها را نگه ندارند باید هر پسر دو دختر رو نگه دارد و یه مبلغ پول نقد نیز در نظر بگیرد به عنوان ارثیه که اگر خواهر ها از برادرها ارثیه مطالبه کردند برادر باید پرداخت نماید آیا این وصیت درست است و اگر خواهر بعد از مرگ پدر ارثیه مطالبه کند آن مبلغ مشخص شده توسط پدر بهش تعلق می گیرد یا میتواند بعد از مرگ پدر از برادر سایر املاک و ارثیه مطالبه کند

پاسخ ها :

تقسیم اموال قبل از فوت وصیت تا یک سوم اموال مطالبه سهم الارث وصیت ارث تقسیم نامه تقسیم اموال ارثی