مشاوره حقوقی رایگان - تغيير فضای سبز به مسكونی

يک قطعه زمين به مساحت ٥٢٥ متر دارای سند رسمی و شماره ثبتی و پلاک به نام خودم در محدوده شهر ولي فعلا اجازه ساخت و ساز نداره و فعلا هم قصد ساخت و ساز هم ندارم نوع كاربری فضای سبز در قطعه من قيد شده. آيا در اينده مشكلي براي ساخت و ساز براي من پيش مي آيد؟

پاسخ ها :

تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی تغییر کاربری فضای سبز تغییر کاربری ملک قوانین تغییر کاربری ملک تغییر کاربری