مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

با عرض سلام و خسته نباشید .
قطعه زمین کشاورزی در مجاورت روستا داریم که شورا آن را میخواست تصرف کند که ما مانع شدیم و شکایت از طرف شورا مبنی بر ممانعت از حق و شکایت ما مبنی بر تصرف عدوانی طرح شد چون زمین ما ارثی و متعلق به قنات بود و به دلیل خشکسالی چند سالی رها شده بود . دادگاه مالکیت هیچ کدام را محرز ندانست و حکم حاکمیت اصل کلی برائت و قاعده ی عدم الدلیل ..... و قرار منع تعقیب صادر کرد ضمنا همان دادگاه در پرونده ی دیگری دال بر تقسیم ماترک قرار بر تقسیم زمین از طرف وراث ذکور را که حکم بر علیه شان بود را داده بود. با توجه به آن که زمین ها بر اساس میزان آب تقسیم شده هستند . و در اطراف دیگرانی هستند که طبق همین قاعده درخت کاری دارند
لطفا ما را جهت دادگاه تجدید نظر راهنمایی فرمایید

متشکرم
خراسان جنوبی

پاسخ ها :

تجدید نظرخواهی تصرف عدوانی زمین تصرف عدوانی زمین قرار منع تعقیب مالکیت ملک تجدید نظر