مشاوره حقوقی رایگان - درمورد شکایت مبنی بر تصرف عدوانی و حکم رسیدگی ماهوی از سوی دادگاه تجدید نظر

درود و خسته نباشید.
نزدیک به ده ماه پیش وقتی میرفتم تا سری به قطعه زمینی که داشتیم بزنم، متوجه شدم دو روز است شخصی با جمع کردن استشهاد محلی و البته مقداری پول خرج کردن توانسته خود را مالک زمین جا بزند، که بنده با مستنداتی که داشتم اقدام به شکایت بر تصرف عدوانی از ایشان نمودم، حدود یک ماه بعد از شکایت بدون اینکه هیچ جلسه دادگاهی برگزار شود، قاضی منع تعقیب صادر کرد و حق را به ایشان داد که ما اعتراض زدیم، و پرونده رفت دادگاه تجدیدنظر،البته این را هم بگویم درست ده روز بعد از اعتراض ما قاضی دادگاه بدوی را با مقداری سکه از پشت میزش بازداشتش کردند و دادگاه تجدید نظر هم کارشناس تعیین کرد که مستندات ما و اون بابا رو بررسی کنه و ببیند که حق با کیست، الان بعد از کارشناسی و تمام کارها دادگاهه تجدید نظر این رأی را داده است، ولی من متوجه نمیشوم یعنی چه واقعیتش، لطفا بنده را راهنمایی کنید، ممنون از لطف تان، قاضی دادگاه تجدید نظر گفته اند که: ((اينک هیأت دادرسان اين دادگاه باعنايت به مجموع محتويات اوراق پرونده و اينکه
دادنامه تجديدنظرخواسته در ماهّیت مطابق موازين شرعی و قانونی اصدار نیافته است و قابل تأيید نیست زيرا : با توجه به
نظريه كارشناس تصرفات شاكي مقدم بر تصرفات مشتكي عنه ميباشد و ساخت و ساز آقاي فلانی یکسال است، و قبلا در تصرف و مالكیت تجديدنظرخواه و پدر ايشان بوده است بنابراين مستنداً به بند ب ماده 455قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392،ضمن پذیرش تجدید نظرخواهی تجدیدنظرخواه دادنامه تجدیدنظرخواسته را نقض جهت رسیدگي ماهوي
و اظهارنظر ماهوي به دادگاه صادركننده قرار منقوض اعاده مي نمايد. اين رأي قطعي است. مقرر مي دارد دفتر : نتیجه
ثبت و به طرفین ابلاغ پرونده بدوی به همراه پرونده تجديدنظر به دادگاه صادر کننده رأی بدوی اعاده گردد.)) لطفا الان به زنده بگویید این حکم یعنی چه؟
ممنون از لطف و پاسخگوییتان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای به نفع شما نقض شده و پرونده به دادگاه بدوی ارسال شده تا مجدد بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادگاه تجدیدنظر اعتراض شما را قبول کرده است
و پرونده را برای رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی ارجاع داده است
و دادگاه بدوی مکلف است که دوباره رسیدگی ماهوی را انجام بدهد و دوباره رای صادر نماید

و با توجه به نظریه کارشناسی ، دادگاه بدوی مشتکی عنه را محکوم خواهد کرد