مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کیف

سلام. دو هفته پیش منزل یکی از دوستان بودیم و یکی از دوستان دوستم، از شمال اومده بود که سابقه سرقت و مواد هم دارد. بنده یک کیف همراهم بود که کارت شناسایی و شناسنامه خودم، مادرم و خواهر فوت شده ام و کلی وسایل داخل اون کیف بود. ایشان بعد از مدتی گفت من میرم. کیف داخل یه اتاق دیگه بود. بعد از مدتی که اومدم دیدم کیفم نیست. حدس زدیم که ایشان برداشته. زنگ زدیم طلب پول کرد. به پدر ایشان زنگ زدیم، جواب نگرفتیم. الان ایشان در خانه پدری واقع در شمال می باشد. باید الان چیکار کنم؟ مدارک پزشکی مادرم داخل اون کیف هست و ایشان سرطان دارد و به اون مدارک احتیاج داریم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

تا طرح شکایت نکنید قطعا نتیجه ای نمی‌گیرید ضمن اینکه دادگاه رسیدگی کننده به پرونده شما دادگاه محل وقوع جرم است