مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری

سلام3ماه پیش2نفرموتور سوارکیف فرزندم رابه زور ازش دزدیدن بالگد به شکمش زدن وفرارکردن. دادسراشکایت کردیم همیاب24پیداش کردیم حالا یه آدم مسن اسمش دراومده میگه من گوشیم گم کردم وسیمکارتم گم شده نرفتم بسوزونم. آیاقاضی ازش میپذیره؟یامحکوم میشه؟
درضمن خودم دربارش تحقیق کردم یکی پسرهاش زندانه وبه وسیله اینستا عکس خانوادش پیداکردم وفرزندم میگه دزد هم همین پسر دیگری این آقاست ودرضمن دوست فرزندم هم هنگام سرقت کنارش بوده اونم عکس سارق راتاییدکرد.آیادادگاه شهادت2تادختر15ساله رامیپذیره؟
جریان نتیجه مثبت ردیابی چی میشه
جریان شناسایی دزد توسط دخترم وهمکلاسیش که شناساییش کردن چی
البته کلانتری خیلی الاف میکنن
هنوزپرونده نفرستادن دادسرا
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهرحال مالک خط بایستی پاسخگو باشد. و شهادت شهود و … مورد بررسی دادگاه قرارمیگیرد.