مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه

با سلام و خسته نباشید. ارسال لایحه برای روزی که به شخص ابلاغ شده باشد که در شورای حل اختلاف یا دادسرا یا دادگاه حضور یابد. چه به عنوان شاهد چه به عنوان شاکی یا متهم. آیا این لایحه را باید حتما وکیل دادگستری بنویسد و ممهور به مهر نماید و تمبر باطل نماید؟ یا خود شخص هم میتواند لایحه بنویسد از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و برای شهرستانی دیگر بفرستد؟ آیا دگر نیازی به حضور شخص احضار شده نیست با ارسال لایحه؟ چون باید این لایحه احراز هویت شود.
اگر این لایحه مطالبه وجه باشد، لایحه محسوب میشود یا عریضه دادخواست؟ اگر از آن شخص شماره موبایلی نداشته باشم، آیا می شود به نشانی او بفرستیم و یا باید اول اظهارنامه بفرستیم و بعدا لایحه و دادخواست مطالبه حق وجه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام. سعی کنید برای تنظیم لایحه به وکیل دادگستری مراجعه کنید چون تنظیم لایحه کار تخصصی است