مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

با سلام. سه نفر در ساعت 9 شب جلوی موتورم را گرفتند و قصد کتک و سرقت داشتند. از بد شانسی یکی از آن ها دوستم بود. با هزار بدبختی خودم را نجات دادم به خانه رفتم. چون دوستم بود شکایت نکردم بعد از سه روز اون ها شکایت کردن که با چاقو من اون ها را زدم و پزشکی قانونی گرفته. دو نفر دیگه هم شاهد شدند. من هم شکایت کردم می‌خواستند موتورم را بدزدند و من چاقو نداشتم. عموی طرف در نیرو انتظامی است. ابلاغیه 6/11 را امروز 18 آوردند. 5 روز مهلت داشته. الان موندم چکار کنم؟ نمیتونم از خونه برم بیرون. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه به دادسرا می روید با ضامن دارای فیش حقوقی یا جوازکسب بروید و از خود دفاع کنید.