مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام. یک واحد آپارتمان خریداری کردیم و قولنامه کردیم. چک به طرف دادیم و چک دست بنگاه املاک ماند تا کلید آپارتمان را تحویل دهد. بعد از چند روز واحد گران شد و گفت که تحویل نمی دهم و معامله فسخ است. ولی چیزی به نام فسخ معامله نکرد و گفت که واحد بدهی داشته و حق فروش نداشته. حالا ما شکایت کردیم. به جایی میرسیم یا بیخیال شویم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بدوا توصیه میگردد دادخواست اثبات واقعه بیع و الزام به تنظیم سند رسمی دادخواست دهید