مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام. دو سوال داشتم.
1- میخواستم بدونم دیه من طبق نامه پزشکی قانونی به شرح ذیل چقدر میشه این هم عرض کنم نفرمایید دادگاه باید تعیین کند، چون مستقیم باید بیمه بدهد و اگر کم خواست بدهد، شکایت کنم. آن وقت دادگاه کیفری تعیین خواهد کرد این را گفتم که پاسخ چنینی خواهشا ندهید.
لطفا درصد دیه ها زیرا بفرمایید چقدر می شود.
1- جرح دامیه سه ناحیه سر
2- جرح دامیه ساعد دست چپ
3- سیاه شدگی بازو و آرنج دست چپ
4- شکستگی ستون فقرات مهره2 تا 6 سینه - که بابت مهره های اضافی 10درصد ارش دیه کامل تعیین میگردد.
لطفا جزء به جزء بیان کنید.
2- من راننده مقصر بودم در سال 98 تصادف کردم و رای پزشک قانونی ام سال99 صادر شده است و کارشناس بیمه گفته عین دیه سال98پرداخت میشود ایا دیه من یوم الدا هست میشه دراین مورد از بیمه شکایت کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام باتوجه به اصرار شما به پاسخ جزء به جزء و محاسبه بهتر به دفتر وکلا مراجعه و پاسختون دریافت کنید