مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام.
شکستگی ستون فقرات زایده عرضی مهره دوم کمری سمت چپ وفق قانون مجازات اسلامی چقدر دیه دارد
؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این چنین مواردی از طریق پزشکی قانونی و شعبه اجرای احکام کیفری مربوطه مشخص و معین خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و محاسبه دقیق آن توسط واحد اجرای احکام کیفری صورت می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید کارشناسی گردد
و مبلغ دیه با توجه به محل ، نوع , میزان اسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

و نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درصد آن را پزشکی قانونی با معاینه دقیق‌مشخص می کند آنگاه قابل محاسبه خواهد بود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با کارشناسی و نظریه پزشکی قانونی قاضی درصد را مشخص و اجرای احکام محاسبه می‌نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می‌شود