مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه نامشروع

سلام. من اول محرم با دوست پسرم رابطه داشتم. شوهرم آمد و اون را داخل خانه دید. گفت میرم شکایت میکنم. الان از اول محرم تا الان دو هفته گذشته. میخواستم ببینم آیا پزشک قانونی میتونه مشخص کنه که رابطه داشتم؟ الان هم پریود شدم آیا با پریود شدنم پاکسازی میشه که مشخص نشه رابطه داشتم؟

پاسخ ها :

مدت زمان تشخیص رابطه نامشروع توسط پزشکی قانونی مدت زمان تشخیص رابطه توسط پزشک قانونی تشخیص رابطه توسط پزشکی قانونی تشخیص رابطه نامشروع رابطه نامشروع زن رابطه نامشروع زنای زن شوهردار زنا