مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام.
1) پدر بنده چند سال قبل و زودتر از پدربزرگم فوت شده اند. در برگه انحصار وراثت اسم پدربزرگم هست. آیا الان بعد فوت پدربزرگم عموهایم از مال پدر ما ارث می برند و به چه میزان؟
2) پدر بزرگم در وصیت نامه ما را از مال خودش به عنوان وارث شریک کرده ولی الان عموهایم به وصیت عمل نمی کنند آیا از طریق قانونی می شود شکایت کرد و پیگیر شد؟
پدربزرگ من وصیت نامه اش را چند بار بروز کرده است و یک نسخه از وصیت نامه (احتمالا نسخه جدیدی وجود داشته باشد) در اختیار ما قرار دارد. آیا می توان به استناد آن به دادگاه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.1.بله.پدر بزرگتان به میزان یک ششم از اموال پدر مرحومتان را به ارث میبردند که در حال حاضر این سهم به ورثه ایشان تعلق میگیرد.
2.وصیت پدر بزرگتان به تعلق قسمتی از اموال ایشان به شما تا میزان یک سوم از اموالشان معتبر و قانونی بوده و شما میتوانید پیگیر این موضوع باشید.