مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام.
حضانت دخترم در زمان طلاق با بخشیدن مهریه و ... به شرط ازدواج تا سن بلوغ، به من واگذار شده.
الان همسر سابقم با این که از فالورهای بنده نیست و صفحه اینستا من قفل می باشد، از عکس های شخصی بنده در یک مهمانی خانوادگی کپی و چاپ نموده و به عنوان این که من با شخص دیگه ای رابطه دارم، درخواست سلب حضانت کرده است.
میتونم از ایشان یا هرکسی که با ایشان همکاری نموده و همچنین به خاطر چاپ عکس بدون اجازه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

برداشتن عکس دیگران از پیج اینستاگرام چاپ عکس دیگران بدون اجازه سلب حضانت فرزند سلب حضانت حضانت قوانین حضانت فرزند