مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام. همسر بنده 9 ماه منزل رو ترک کردن بدون اجازه و در غیاب بنده و چند بار هم دنبالش رفتم و مقداری حدود ماهی 150 تومان به عنوان نفقه واریز کردم. در جلسه شورای حل اختلاف برای ترک انفاق گفتم حاضر به ادامه زندگی با همسرم نیستم. آیا با ارائه شهادت شهود و پرداخت نفقه با توجه به این که گفتم همسرم رو نمیخوام، محکوم به ترک انفاق میشم؟ راه حل چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

محکومیت ترک انفاق ترک انفاق شهادت شهود در نفقه پرداخت نفقه نفقه