مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب

سلام و درود
بنده جوی آب داریم که از جوی آب اصلی گرفته شده است و بنده خدایی زمین زراعی کنار جوی را خریده است و می خواهد دور زمین ديوار کشی کند و جوی آب بنده را در ملک خود قرار دهد آیا طبق قانون می تواند چنین اقدامی را انجام دهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق ارتفاق وانتفاع داشته باشید نمیتواند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیوار کشی باید با محوز باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای ساخت دیوار مجوز داشته باشد می تواند اقدام کند ولی در زمان آبیاری باید به شما اجازه ورود به زمین خود را بدهد.
ولی اگر مجوز ندارد می توانید از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید تا نسبت به تخریب آن اقدام کند.
توجه داشته باشید بهترین کار در صورت امکان این است که از زمین همسایه از طریق لوله آب را عبور دهید که این موضوع به نفع هر دو شما است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دسترسی شما را به جوی محدود کند میتوانید مخالفت کنید. بررسی کنید که آیا مجوز ساخت دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خللی در جوی ایجاد نشود و مجوز جهادکشاورزی اخذ کند امکان پذیر است