مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک ثمن معامله

با سلام و احترام. بنده زمین به مبلغ 450 میلیون از شخصی خردیداری کردم که قرار شد در سه فقره چک پاس شود. چک اول و دوم را پاس کردم و طبق قرارداد در قولنامه نوشته بوده که چک آخر به مبلغ 135 میلیون پس از تحویل و اندازه گیری زمین انجام شود. حالا فردا موعد چک اینجانب می باشد و زمینی هم به من تحویل داده نشد و تا سه هفته دیگر هم تحویل نمی دهند. در تماس با فروشنده گفتند که چک را به شخصی فروختند و شما موظف هستید فردا چک را پاس کنید. حالا من پولی که برای این کار در نظر گرفتم به دلیلی مشکلی 4 یا پنج روز دیگر در حساب بنده می آید. آیا برای چند روز چک من برگشت خواهد خورد؟ و سوال دیگه این که این آقا بدون تحویل زمین چک را به یک غریبه فروخته است و من از این بابت و تاخیر چند روزه در پاس شدن چک و احتمال برگشت بسیار نگران هستم. اگر ممکن است پاسخ من را بدهید. با تشکر.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

اگر دارنده چک درخواست کند بلافاصله چک برگشت میخورد

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام در صورت برگشت چک نهایتا باید نطالبه وجه داده بشه اگر در قرارداد عدم پرداخت چک برایش فسخ قرارداد پیش بینی شده باشد جای نگرانی دارد

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر چک حامل باشد بله. با درخواست مسدود کردن چک یک هفته بانک مانع از پرداخت می شود ولی گواهی عدم پرداخت صادر میکند