مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک تحصیلی

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب خانم 31ساله که دارای مدرک کارشناسی مامایی و شاغل به عنوان نیروی رسمی در بیمارستان دولتی میباشم، مشکل من که قریب به دو سال است حل نشده در اعمال مدرک تحصیلی ارشدم می باشد، از آنجایی که یکسال قبل از شروع به کار و استخدام در بیمارستان شروع به تحصیل نمودم (سال 92) و سال95 (یکسال بعد از استخدام) مدرک ارشد خود را در رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی اخذ نمودم به علت عدم ارتباط مدرک جدید با رشته مامایی (به گفته مسئولین) از اعمال مدرک اینجانب سر باز زده شد، این در صورتی است که با ارشد این رشته می‌توان برای دکتری مجدد دکتری رشته مامایی شرکت کرد (یعنی از لحاظ آموزشی برای سازمان سنجش مرتبط محسوب می‌شود) ، از طرف دیگر ردیف های مرتبط با رشته من (مثل بهبود کیفیت) در بیمارستان وجود دارد ولی مثلا از کارشناس پرستاری و یا کارشناس مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی استفاده می‌شود در صورتی که اینجانب ارشد این رشته را دارم! ولی متاسفانه نه پارتی و نه سهمیه دارم و نه... نزدیک به دو سال دوندگی و پیگیری دارم.
سوال من از شما این است که آیا از لحاظ قانونی امکان پیگیری دارم؟ شما چه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد میکنید؟
با سپاس از توجه شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید.موفق باشید