مشاوره حقوقی رایگان - تنبلی چشم برای گواهینامه

سلام. من متولد 82 هستم. تقربیا 1401 میخوام گواهینامه بگیرم. یک مشکلی دارم چشم سمت راستم تنبلی دارم. خیلی استرس دارم که به من گواهینامه ندهند. میخواستم ببینم میتونم گواهینامه بگیرم یا نه؟
مرسی خیلی تشکر میکنم.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چنانچه معاینه پزشکی شما مشکلی ازاین بابت درخصوص دید شما چه باعینک یا بدون عینک مشکلی نداشته باشد باگذراندن مراحل قانونی به شما گواهینامه خواهندداد