مشاوره حقوقی رایگان - چک متوفی

سلام. فردی قبل از فوت خود چکی بدون هیچ خرید و فروشی به عنوان هدیه به نام همسرش صادر می کند و قبل از سر رسید تاریخ چک، فوت می کند. یعنی تاریخ وصول چک بعد از فوتش است. اکنون بین وراث به خاطر وجه چک اختلاف است و وراث می گویند وجه چک را نمی دهیم و فقط سهم الارث را می دهیم. تکلیف این چک به لحاظ قانونی چیست؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دارنده چک طلبکار متوفا است و میتواند به یک از وراث به نسبت سهم الارث وی مراجعه نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام مبلغ این چک قانونا جزو دیون متوفی بشمار می آید و ایشان امکان مطالبه آنرا با تقدیم دادخواست دارد.