مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه دستی برای تعویض پلاک

با سلام. بنده متولد اهواز هستم و در منزل برادر خانمم واقع در شهر رشت که به صورت استیجاری و فاقد کد رهگیری می باشد، سکونت دارم. یکی از شرایط برای تعویض پلاک خودرو، قولنامه منزل به نام خریدار، جهت احراز محل سکونت است.
سوال بنده این هست که آیا با شرایط فوق الذکر، قولنامه ی بنده مورد تایید جهت تعویض پلاک هست یا خیر؟
با تشکر.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتوانید اقرارنامه ای ثبتی از صاحب ملک در تائید قولنامه تان بگیرید.