مشاوره حقوقی رایگان - عبور لوله آب همسایه

با سلام و خسته نباشید. بنده تیر ماه سال گذشته قطعه باغی به صورت قولنامه خریداری کرده ام که در خرداد ماه برای آبیاری قطعه های مجاور و همچنین برق رسانی به آن ها از زیرزمین بنده لوله کشی و کابل کشی کرده اند در حالی که میتوانستند از راه عمومی استفاده کنند.
آیا طبق قانون بنده میتوانم درخواست خارج کردن لوله ها از باغ و انتقال آن به راه عمومی را داشته باشم؟ در صورت خسارت زدن این لوله ها به باغ بنده میتوانم ادعای خسارت داشته باشم و نیز در صورتی که در اثر کارکرد تراکتور لوله آسیب ببیند بنده باید خسارت پرداخت کنم؟ چون دقیقا در مسیر تراکتور قرار دارد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر لوله های آب از قدیم از ملک شما عبور میکرده است نمیتوانید مانع از آن شوید اما اگر جدیدا بدون اجازه شما اقدام به عبور لوله از ملک شما کرده اند میتوانید مانع عبور لوله های آب شوید .
موفق باشید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما میتونین تقاضای جابجایی تغییر مسیر لوله کنین ولی بااجازه دادگاه خسارت هم میتونین بگیرین و خساراتی هم وارد کنین بابد پرداخت کنین اگر تقاضا بشه