مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس اختلاس

سلام. اگر کسی اختلاس کند و مبلغ آن بیش از ده میلیون تومان باشد و قبل از صدور کیفر خواست کل مبلغ اختلاس شده را عودت نماید، آیا حکم تعلیق حبس شامل وی می شود؟ چون فاقد سابقه کیفری است. آیا امکان عدم انفصال دائم وی از خدمات دولتی هست؟

پاسخ ها :

تعلیق حبس اختلاس حبس تعلیقی اختلاس انفصال دائم از خدمات دولتی انفصال از خدمات دولتی اختلاس تعلیق حبس